Een broodjeaapverhaal (mondeling), maandag 17 maart 2008

Hoofdtekst

Op het moment dat ik een huis binnen ging knalden twee camera's kapot. 'Bang, bang'. Op een gegeven moment zie ik de muur bewegen, in golvende bewegingen. Ik kijk de andere twee aan, en zeg: 'Zie jij wat ik zie?' De andere twee waren niet christelijk, en zagen hetzelfde. Ze zeiden dat ze hier niets mee te maken wilden hebben, en gingen het huis uit, zo snel als ze konden. Ik bad tot Jezus Christus, en vroeg God of de demon, of de demonen, uit het huis mochten gaan. Dat gebeurde, en het werd er weer rustig. Satan is niets, vergeleken bij Jezus Christus.

BRUN 03200 - Satanic Panic    BRUN 03200 - Satanic Panic

Beschrijving

Gelovige man ziet net als ongelovigen muren van een huis bewegen. Na bidden of de demonen weg mogen gaan gebeurt dat en wordt het weer rustig.

Parafrase van een verhaalelement uit een christelijke lezing te Bosch en Duin.

Satanic Panic & SINSAG 0478. Andere Erlebnisse; unbeschreibbare Spukerscheinungen