Registratie zal enige tijd duren. Deze functie is in ontwikkeling.

INZ00204 - kettingmail

Een broodjeaapverhaal (internet), zaterdag 19 april 2008

Hoofdtekst

Ken je deze onderwerpen (feiten) al?

Ik heb het je nog niet eerder doorgegeven.

De dood is een zekerheid, maar de Bijbel spreekt ook over een voortijdige dood!

Denk hier eens over na …..

Het is erg interessant, lees het helemaal door

Het staat in de Bijbel (Galaten 6:7)
Vergis u niet; God laat niet met zich spotten:
Wat een mens zaait ,zal hij ook oogsten.
Hier zijn een paar mannen en vrouwen die spotten met God:

John Lennon (Zanger)
Jaren geleden, gedurende een interview voor een Amerikaans Magazine, zei hij het Christendom zal eindigen, het zal verdwijnen, daar hoef ik niet over te redetwisten, daar ben ik zeker van. Jezus was oké, maar zijn onderwerpen waren te eenvoudig. Vandaag de dag zijn wij beroemder dan Hij (1966).
Nadat Lennon gezegd had dat de Beatles beroemder waren dan Jezus Christus, is hij zes keer beschoten.

Tancredo Neves (President van Bazilië)

Gedurende de campagne voor het presidentschap zei hij dat als hij 500,000 stemmen van zijn partij zou krijgen, dan zou zelfs God hem niet kunnen verwijderen van het presidentschap. Die stemmen kreeg hij zeker, maar een dag voor zijn bevestiging als president werd hij ziek en overleed.

Cazusa (Bi-sexuele Braziliaanse componist, zanger en dichter:

Gedurende een show in Canecio (Rio de Janeiro). Een cigarette rokend blies hij rook in de lucht en zei: ‘God, dit is voor u.’ Hij stierf op een verschrikkelijke manier op 32-jarige leeftijd aan longkanker.

De man die de Titanic liet bouwen:

Na de bouw van de Titanic, een verslaggever vroeg hem hoe veilig de Titanic zou zijn. Op een ironische toon zei hij: ‘Zelfs God kan hem niet laten zinken’ Het resultaat: Ik denk dat iedereen wel weet wat er met de Titanic gebeurd is.

Marily Monroe (Actrice)

Billy Graham bracht haar een bezoek tijdens presentatie van een show. Hij zei dat de Geest van God hem had gestuurd om haar iets door te geven. Nadat ze het had aangehoord zei ze: “Ik heb uw Jezus niet nodig.” Een week later werd ze dood gevonden in haar appartement.

Bon Scott (Zanger)

De ex-zanger van de popgroep AC/DC, zong in één van zijn 1979 liedjes: Houd me niet tegen; Ik ga de hele weg, ik ben op de snelweg naar de hel (highway to Hell) .Op 19 februari 1980, Bon Scott werd dood aangetroffen; hij was gestikt in zijn eigen braaksel.

Campinas ( In 2005)

Campinas, Bazilië: nadat een groep vrienden en vriendinnen zich bedronken hadden, haalden ze een andere vriendin bij haar huis op. De moeder vergezelde haar dochter naar de auto. Ze was erg bezorgd over het dronken gedrag van deze vrienden en terwijl ze haar hand nog vasthield zei ze tegen haar dochter die al in de auto zat: Mijn dochter, ga met God! Dat hij jou vandaag bescherme! Ze antwoordde: “Alleen als Hij (God) meerijdt in de kofferbak, want hier is het al vol.”
Uren later kwam het bericht dat de auto betrokken was bij een fataal ongeluk en iedereen (in de auto) was omgekomen. De auto was zo beschadigd dat het type auto niet meer te herkennen was, maar verbazend genoeg was de kofferbak nog intact. De politie zei dat het normaal gesproken onmogelijk was dat de kofferbak nog in tact was. Tot hun grote verrassing stond er nog een kistje eieren in de kofferbak. Niet één was er gebroken.

Christine Hewitt (Journalist en conferencier) zei:

“De Bijbel (het Woord van God) is het slechtste boek dat ook geschreven is” In juni 2006 werd ze, onherkenbaar vanwege verbrandingen, gevonden in haar auto.

Heel veel belangrijke mensen zijn vergeten dat er geen andere naam is die zoveel autoriteit heeft als de naam van Jezus. Velen zijn gestorven, maar alleen Jezus stierf en stond weer op en Hij leeft nog steeds.

“Jezus”


PS: Als het een grap was geweest, zou je het naar iedereen gestuurd hebben. Heb je nu ook de moed om dit door te sturen?
Ik heb mijn plicht gedaan, zei Jezus Als je je voor mij schaamt dan zal ik me bij de Vader ook voor jou schamen

Jij bent mijn 8 in 8 seconden. (Ik verbreek het niet / Ik verander niet??). In geen geval!

Er is mij verteld dat dit werkt!!!! Het ‘8 seconden gebed’ van Bisschop T.D. Jakes’. Herhaal dit gebed en kijk hoe God gaat werken.

”Heer, ik hou van U en ik heb U nodig. Wilt u in mijn hart komen en mij, mijn familie, mijn huis en mijn vrienden zegenen, in Jezus naam. Amen”

Stuur dit bericht naar 8 personen (behalve jij en ik). Je zult morgen een wonder ontvangen. Ik hoop dat je het niet naast je neer legt.

God zegene je.

Onderwerp

TM 6027 - Kettingbrieven    TM 6027 - Kettingbrieven   

Beschrijving

Christelijke kettingbrief die waarschuwt dat God actief kan ingrijpen en kan zorgen voor een voortijdige dood. Boodschap: spot niet met God. Er worden voorbeelden gegeven van mensen die met Jezus of God spotten en vervolgens met de dood werden gestraft. Stuur dit door om iedereen te waarschuwen. Verder wordt het 8-seconden-gebed aanbevolen.

Bron

Ingezonden in de Nederlandse Volksverhalenbank van het Meertens Instituut

Commentaar

19-04-2008 14:55
Kettingbrieven

Naam Overig in Tekst

Bijbel    Bijbel   

Galaten    Galaten   

God    God   

John Lennon    John Lennon   

Amerikaans    Amerikaans   

Christendom    Christendom   

Jezus Christus    Jezus Christus   

Tancredo Neves    Tancredo Neves   

Bazilië    Bazilië   

Cazusa    Cazusa   

Canecio    Canecio   

Titanic    Titanic   

Marilyn Monroe    Marilyn Monroe   

Billy Graham    Billy Graham   

Bon Scott    Bon Scott   

AC/DC    AC/DC   

Christine Hewitt    Christine Hewitt   

T.D. Jakes    T.D. Jakes   

Naam Locatie in Tekst

Rio de Janeiro    Rio de Janeiro   

Campinas    Campinas   

Datum Invoer

2013-03-01 14:46:21