Een broodjeaapverhaal (brief), vrijdag 09 december 1994

Hoofdtekst

In Bordeaux hoorde ik hoe een vrouw tot haar schaamte naar het ziekenhuis moest worden gebracht om los te komen van haar hond.
Omdat de hond het enige huisdier is dat de mens als soortgenoot beschouwt, kopuleert hij makkelijk met bazinnetjes.
(In haar boek over seksuele fantasieën van vrouwen haalt Nancy Friday een vrouw aan die als meisje echtparen haar ouders' slaapkamer zag binnenlopen. Sommige paren hadden een herder bij zich. Haar fantasieën werden gewekt).
Het vast komen zitten aan een reu is een gevolg van de buitensporige zwelling van zijn penis. Daarom blijft een reu ook op straat zo vaak vastzitten aan zijn teefje.
In de beroemde 17e-eeuwse Chinese roman You Poe Toean krijgt de held een hondelul aangemeten.
Eigenlijk hoeft er geen emmer koud water over het paar; de zwelling gaat vanzelf over. Een vrouw in die situatie kan het beste geduld uitoefenen.

BRUN 01615 - The Stuck Couple    BRUN 01615 - The Stuck Couple

Beschrijving

Een vrouw bedrijft de liefde met haar hond, maar moet naar het ziekenhuis worden overgebracht als de hond aan haar vast blijft zitten

Brief n.a.v. publicaties van Ethel Portnoy (bezit Theo Meder)

The Stuck Couple