ULTELETEX01 - Man vergeet z'n vrouw langs snelweg

Een broodjeaapverhaal (internet), woensdag 09 januari 2013

Man vergeet z'n vrouw langs snelweg

Update: woensdag 9 jan 2013, 20:42

Een Nederlander heeft in Duitsland zijn vrouw per ongeluk langs de snelweg laten staan. Ze werd achtergelaten op een parkeerplaats bij Gelsenkirchen.

De 35-jarige man was met zijn gezin op weg van Polen naar Nederland. Hij stopte voor een plaspauze. Zijn slapende vrouw werd wakker en stapte uit de auto, maar dat had de man niet in de gaten. Na het plassen reed hij zonder zijn vrouw weg.

Pas na 40 kilometer ontdekte hij dat er iemand ontbrak op de achterbank. Hij reed terug, maar zijn vrouw had al een lift van Nederlanders gekregen. De man gaf haar op als vermist en hoorde pas later dat ze op weg naar huis was.

Dit artikel is afkomstig van Teletekst.

BRUN 01110 - The Wife Left Behind    BRUN 01110 - The Wife Left Behind

Beschrijving

Een echtpaar rijdt naar huis. De bestuurder houdt een plaspauze, maar merkt niet dat zijn vrouw dat ook doet. Hij rijdt weer verder en merkt pas veel later dat zijn vrouw niet meer op de achterbank ligt te slapen. Als hij haar als vermist opgeeft, blijkt dat zij van andere Nederlanders een lift heeft gehad en naar huis wordt gebracht.

The Wife Left Behind

Nederlander    Nederlander