PBURG077 - Het huisdier van Richard Gere

Een broodjeaapverhaal (boek), mei 1991

Het huisdier van Richard Gere
`Onder de titel "A gay night at the Oscars" publiceerde een gay magazine nog meer van dit soort onthullingen [namelijk over de homoseksuele geaardheid van bekende filmsterren] en nomineerde Richard Gere voor de fictieve film Dances with gerbils. Deze grap verwijst naar een door de ster van Internal affairs in alle toonaarden ontkend, maar onuitroeibaar gerucht dat Gere een "gerbil", een soort spitsmuisje, uit zijn endeldarm heeft moeten laten verwijderen. De veiligste seks in Beverly Hills wordt immers bedreven door met amfetamine ingespoten knaagdiertjes bij de partner anaal toe te dienen.'
(Filmkrant, mei 1991)

BRUN 03175 - The Colo-rectal Mouse (Gerbilling)    BRUN 03175 - The Colo-rectal Mouse (Gerbilling)

Beschrijving

Over een beroemde heterosexuele filmster wordt beweerd dat hij is betrapt op bizarre homosexuele handelingen en op bestialisme. Hij had een verdoofd knaagdier in zijn achterwerk laten aanbrengen. De gerbil (een spitsmuis) kwam klem te zitten en moest operatief verwijderd worden.

Peter Burger: De wraak van de kangoeroe. Amsterdam 1993, p.111-112

The Colo-rectal Mouse (Gerbilling)