Registratie zal enige tijd duren. Deze functie is in ontwikkeling.

ELFTAL01

Een mop (internet), zaterdag 18 december 2021

Hoofdtekst

Kleine Jantje zit in de klas en de juf vraagt aan de kinderen wat hun vaders voor werk doen. Bij Jantje aangekomen begint hij te vertellen: mijn papa werkt ‘s avonds op de Wallen, waar hij zich uitkleedt en danst voor mannen. Vaak gaat hij daarna met een of meer van die mannen mee naar huis en heeft daar seks mee in ruil voor geld of drugs. Hij blijft vaak meerdere nachten weg en komt na een tijdje helemaal dronken of high thuis en vervolgens maakt hij ruzie met mama. Die moet dan huilen en begint dan te drinken.
De juf zit met haar bek vol tanden en besluit de rest van de kinderen naar buiten te sturen om met Jantje te praten. Als ze alleen zijn zegt de juf: dat is wel een heftig verhaal. Dat moet wel heel erg zijn, kan ik je helpen?
Waarop Jantje antwoordt: ik heb het gelogen, juf. Eigenlijk speelt papa in het Nederlands elftal, maar dat durfde ik niet hardop te zeggen...

Beschrijving

Jantje liegt in de klas over het beroep van zijn vader, want hij durft niet te vertellen dat papa in het Nederlands elftal speelt.

Naam Overig in Tekst

Jantje    Jantje   

Nederlands Elftal    Nederlands Elftal   

Wallen    Wallen   

Amsterdam    Amsterdam