Een exempel (mondeling), maandag 09 februari 2009

Hoofdtekst

Recent hoor ik onder (pinkster) christenen met regelmaat verhalen die gaan over ziekten en de 'occulte' oorzaak hiervan. Dikwijls wordt gezegd dat bepaalde ziekten komen door een vloek in het voorgeslacht. Zo hoorde ik op 3 februari een verhaal over iemand die ADHD heeft.
Er werd verteld dat dit te maken heeft met vrijmetselarij in het voorgeslacht.
De gegevens komen uit het handboek van de Healingrooms, 'Hoe hulp te verlenen bij specifieke ziekten.' De gegevens staan hieronder weergegeven. Het boek heb ik nog niet gezien en gelezen.
Een andere vrouw die ik recent sprak heeft last van haar nek. De nek kan regelmatig snel naar achteren vallen, alsof er niet voldoende ondersteuning is. Haar was verteld dat dit ook te maken had met vrijmetselarij in het voorgeslacht.

ADHD
Wortel oorzaak:
Zit gewoonlijk in de generaties van de families die betrokken zijn geweest in occultisme en valse religies of Vrijmetselarij.
Het houdt veel zelfafwijzing, zelfhaat, schuld, dubbelhartigheid in, en een geest van verwarring.
Ook vaak het gevolg van een omkering van de gezagsverhoudingen (niet naar Gods orde) in het huis. (Moeder neemt dan de rol van de vader in in het huishouden).
SCHRIFT:
1 Kor 14:33a: .... want God is geen God van wanorde, maar van vrede
Kol 3:18-21: Vrouwen, weest uw man onderdanig, gelijk het betaamt in de Here, Mannen, hebt uw vrouw lief en weest niet ruw tegen haar.
MEDISCH
ADHD is een onderbreking in de zenuwen. Een stoornis van de neurotransmitters in de hersenen. Er kan een chemische onbalans zijn.
BEDIENING
Bedien, een bovenstaande, aan de ouder of ouders en hun issues.
Spreek berouw uit voor het betrokken zijn in occultisme, valse godsdienst of Vrijmetselarij, indien van toepassing. Herroep dit en breek aangegane beloften. Spreek vergeving uit naar zich zelf en/of familieleden voor deze betrokkenheid. Verbreek het opgedragen zijn aan de vijand, woordvloeken en generatie vloeken. Roep tevoorschijn de orde van God en zet de geest van waarheid vrij (Galaten 3:13).
Als het een kind betreft die in staat is deel te nemen aan de bediening, vraag het dan vergeving te vragen voor het vasthouden aan zelfafwijzing, zelfhaat en schuldgevoelens, indien van toepassing. Laat het zichzelf en anderen vergeven. Bedien de vrede en liefde van God. Imparteer de Vaders en/of Moeders Zegen (zie het blad Vaders' en Moeders' Zegen).
Bind en drijf de geest van dubbelhartigheid en verwarring uit, en zet liefde, kracht en een gezond verstand vrij.
Vraag vergeving voor het feit dat de autoriteit van Gods orde niet naar behoren functioneerde in het huis, indien van toepassing. Spreek de goede orde uit, zodat die tot stand zal komen (Ef 5:21-33).
Beveel de chemische balans en de elektrische frequenties van iedere cel normaal en in harmonie te zijn. Beveel neurotransmitters normaal te functioneren.

TM 2900 - Vrijmetselaars    TM 2900 - Vrijmetselaars

Beschrijving

In christelijke (pinkster-)kerken wordt verteld dat ziekten te maken hebben met occulte belasting en/of een vloek uit het verleden. Voorouders kunnen vrijmetselaar zijn geweest. In een handboek worden remedies tegen ziekten genoemd.

Ingevoerd in de Nederlandse volksverhalenbank te Amsterdam.

Vrijmetselaars