STSAG928 - Blind cyber date

Een broodjeaapverhaal (internet), dinsdag 04 november 1997

Blind cyber date
Kim is een eerstejaars rechtenstudente in Leiden. Ze heeft net de relatie met haar vriend verbroken en zit voor de eerste keer op een zaterdagavond alleen in haar flat. Ze voelt zich alleen en duikt het Net op, een seks chat kanaal in. Ze dolt wat en flirt wat en raakt in gesprek met een man die zich Rob noemt. Ze stelt zich voor als Nathalie en daagt hem uit. Rob reageert door te beschrijven hoe hij haar lichaam betast. Even later bedrijven ze cyberseks. Dat duurt even en als ze vertrekt spreken ze voor de volgende dag af in hetzelfde kanaal.
Dat gaat een week zo door; ze raken bevriend. Ze vertellen elkaar de meeste intieme gedachten. De week wordt een maand en de maand wordt een jaar. Ze hebben elkaar nog steeds niet gesproken via de telefoon. Het contact verloopt uitsluitend via IRC. De twee zijn stapelverliefd en besluiten dat ze elkaar willen ontmoeten. Ze boeken een weekend in een hotel, een neutrale plek. Kim stelt voor dat ze in de hotelkamer afspreken. Rob stemt in.
Het bewuste weekend breekt aan en Kim arriveert als eerste in het hotel. Ze vraagt de receptie een sleutel achter te houden bij de balie voor Rob. In de kamer zet ze muziek op, steekt wat kaarsen aan, trekt haar kleren uit, gaat naakt in bed liggen en wacht. Dan arriveert Rob. Het licht is uit als Kim de sleutel in het slot hoort. Iemand komt langzaam binnen lopen.
Kim staat op in bed en fluistert: "Rob?"
"Nathalie?" reageert Rob en doet het licht aan.
Twee harden schreeuwen volgen.
Kim bedekt haar lichaam en zegt met vernederde stem: "Pa?"
"Kim!"
(Onder het kopje 'Amazing Stories' gepubliceerd op Internet door Erwin van der Zande. Datum: 4 november 1997.

BRUN 05520 - The Sheriff's Daughter    BRUN 05520 - The Sheriff's Daughter

Beschrijving

Een meisje heeft net haar relatie verbroken met haar vriend, en raakt op het Internet in contact met een man die zich Rob noemt. Zij noemt zich Nathalie. Na cyberseks en langere contacten bloeit er iets van liefde, en ze besluiten elkaar te ontmoeten in een hotel. Het meisje gaat naakt op bed liggen in het donker. Dan doet Rob de deur open en het licht aan. Nathalie en Rob blijken vader en dochter te zijn.

The Sheriff's Daughter

Internet    Internet