21INVOER034 - Uilenspiegel wordt gehaat (2)

Een mop (internet), zaterdag 11 december 2010

Hoofdtekst

Aangetroffen op het forum van de internetpagina http://www.50plusser.nl n.a.v. een discussie over 'Groep Wilders'. Verteller: 'Exter'.

Datum: Za Dec 11, 2010 12:38 pm
[post van verteller 'Exter', als onderdeel van een discussie:]
Ja ik kan Amber wel begrijpen hoor ,dat ze kotsmisselijk word van mij , Maar ja ik ben alleen door mijn moeder maar groot gebracht met knuffelen, maar onze nieuwkomers denken dat dit hier voor hun ook normaal is ,terwijl hier dagelijks dingen in de courant voorbij komen, die door onze afstammelingen van de gastarbeider veroorzaakt worden ,waar de honden geen brood van lusten , en dan denk ik aan het verhaal van Tyl uilenspiegel , die zei ze haten me maar ik maak het er naar.

AT 1635* - Eulenspiegel's Tricks    AT 1635* - Eulenspiegel's Tricks

ATU 1635* - Eulenspiegel’s Tricks    ATU 1635* - Eulenspiegel’s Tricks

VDK 1635* - Eulenspiegel's Tricks    VDK 1635* - Eulenspiegel's Tricks

VDK 1635* 18 - Eulenspiegel's Tricks. 18: De mensen mogen Ulespegel niet.    VDK 1635* 18 - Eulenspiegel's Tricks. 18: De mensen mogen Ulespegel niet.

Beschrijving

Post op een politiek discussieforum over inwoners met een migratieachtergrond, waarin deze bevolkingsgroep wordt vergeleken met een uitspraak van Tijl Uilenspiegel.

Ingevoerd in de Volksverhalenbank

Commentaar

Bij Van der Kooi meer specifiek Eulenspiegel's Tricks 18: De mensen mogen Ulespegel niet, Hij zei: "De mensen mogen me niet, maar ik heb het er ook naar gemaakt."

Tijl Uilenspiegel    Tijl Uilenspiegel

Groep WIlders    Groep WIlders