Een sage (mondeling), dinsdag 20 augustus 1974

Hoofdtekst

Imke de Jong hat dêr yn Ljouwert ûnder tsjinst west. Hy wie faek oerhearrich en dan moest er yn 'e cachot. Mar dêr wie er samar wer út. Se koenen in doar net sabot skoattelje of hy kaem der út.

Onderwerp

SINSAG 0672 - Zauberer geht durchs Schlüsselloch (geschlossene Türen); Türen öffnen sich, wenn er seine Mütze dagegen wirft.    SINSAG 0672 - Zauberer geht durchs Schlüsselloch (geschlossene Türen); Türen öffnen sich, wenn er seine Mütze dagegen wirft.

Beschrijving

De ondeugende tovenaar Imke de Jong wordt tijdens zijn diensttijd vaak in het gevang geworpen. De tovenaar weet zichzelf altijd moeiteloos te bevrijden.

Imke de Jong    Imke de Jong

Ljouwert    Ljouwert